Eekhoorn met bijzondere staart

Afgelopen zomer waren we op vakantie op de Veluwe, midden in het bos. De eekhoorns renden voor onze voeten de bomen in. Eekhoorns zijn zulke schattige en ook hele snelle beestjes. Ze sprongen zo van de ene in de andere boom, echt super cool. Vandaag hebben wij onze eigen eekhoorn gemaakt, eentje met een hele bijzonder staart.

SpeelgoedSpeelgoed

Voordat je met deze eekhoorn aan de slag kunt moet je eerst naar buiten om mooie herfstbladeren te zoeken. We hebben wat kleinere bladeren gebruikt, je kunt ook grote bladeren gebruiken en die in kleine stukjes knippen of scheuren.

Wat heb je verder nodig

Naast herfst bladeren heb je de afbeelding van de eekhoorn nodig. Die kun je hier downloaden. Ook heb je lijm en stiften, potloden of krijtjes nodig, in ieder geval iets om het lichaam van de eekhoorn in te kleuren.

Hieronder vind je het stappenplan om zelf zo’n prachtige eekhoorn te maken

Eerst print je de eekhoorn uit. Vervolgens kleur je het lichaam van de eekhoorn in de kleuren die jij mooi vindt.

Als je klaar bent met inkleuren ga je de staart van de eekhoorn insmeren met lijm.

Op de lijm plak je de verschillende herfst bladeren.

Zorg ervoor dat je geen wit meer ziet. Je kunt ook lijm op de bladeren smeren en die op nog witte stukjes staart plakken.

Is het geen schatje? Hier vind je nog veel meer knutselideeën voor de herfst.

Bewaren voor later ?

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *