5 x knutselspullen voor Pasen

Nog 2 weken en het is Pasen. De komende tijd dus lekker Paasknutsels maken. We hebben al een heel cool paasei van gips gaas gemaakt, check onze instagram als je die wilt bekijken. En ook willen we nog eieren gaan versieren. Maar vandaag delen we eerst leuke knutselspullen voor Pasen. Want knutselen is het leukste wat er is.

Hieronder vind je 10 x leuke knutselspullen voor Pasen onder de 10 euro. We hebben ze op willekeurige volgorde neergezet. We vinden ze allemaal even leuk. En deze knutselspullen zijn ook nog heel erg leuk na Pasen. Altijd goed dus ?.

1 Paas set

Een complete paas set. In deze set vind je het volgende: Silk Clay en Foam Clay in diverse kleuren, styropor eieren, plastic ogen en wiebelogen, strijkkralen, onderplaten, chenilledraad, pompoms en glitter pompoms, EVA foam harten, ophangkoord, kunstveren, glitterlijm en ogen.

2 Eierverfmolen

Pasen is natuurlijk niets zonder een eierverfmolen. Super handig om je eieren te verven. Klem je ei vast en versieren maar.

3 Maak je eigen pompom dieren

Maak je eigen pompon dieren met deze leuke knutselset. De pompon maak je op de plek van de buik van de schapen en konijnen. Nadat de 6 diertjes klaar zijn kun je ze laten staan door de standaard bij de poten te gebruiken. De dieren zijn ongeveer 13 cm lang. Alle benodigdheden en gebruiksaanwijzingen zitten in het pakket. Leuk om te doen voor Pasen..

4 Stickers om eieren te versieren

Stickers om je eieren te versieren. Je vindt oren, ogen, monden, neuzen en hoeden op de stickervellen. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om eigen fantasie figuren te maken na Pasen.

5 Bakmix voor konijnen cupcakes

Naast knutselen en tekenen houden we ook heel erg van bakken (&meer). Met deze complete cupcakemix maak je zelf super leuke konijnen cupcakes. Jammie ?.

Welke van deze 5 ga jij uitproberen? Bewaren voor later ?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *