Dobbel en zoek tekening dieren

Een tijdje geleden hebben we al eens een zoek tekening met dieren geplaatst op de website (die zoek tekening kun je hier vinden). Toen we die zoek tekening van de week weer eens aan het inkleuren waren bedacht Fenna iets leuks.

SpeelgoedSpeelgoed

Fenna vertelde dat het haar leuk leek om een zoektekening met dobbelsteen te maken. Het diertje wat gedobbeld zou worden moet je dan zoeken en inkleuren. Wat een goed idee ?.

We kozen samen 6 huisdieren uit, voor elk vakje een. De huisdieren die we hebben gekozen zijn een hond, kat, konijn, vogel, cavia en vis. Ook maakten we een nieuwe zoek tekening met die 6 huisdieren.

Vervolgens maakten we een sjabloon voor de dobbelsteen zodat je zelf de dobbelsteen kan uitknippen, vouwen en lijmen.

Daarna gingen we natuurlijk zelf proberen of het ook echt leuk is.

En …….. ja het is echt leuk.

Wil je het zelf ook eens proberen. Je kunt de tekening en de dobbelsteen sjabloon gratis downloaden en pinten.

Klik daarvoor op de afbeeldingen hieronder.

De vakjes bij de huisdieren kun je gebruiken om de gekozen kleur aan te geven en je kunt er ook het aantal wat je van het huisdier hebt geteld invullen.

Veel zoek en teken plezier!

Bewaar voor later ?

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *