Kids tuin speurtocht

We zitten op dit moment in quarantaine door Corona. We knutselen, tekenen en bakken wat af ?. Gelukkig mogen we wel gewoon in de achtertuin. Yinthe en Fenna wilden graag een speurtocht doen en toen is deze kids tuin speurtocht bedacht. De herfst speurtocht wordt veel gedownload (super leuk) dus daarom nu ook de kids tuin speurtocht.

SpeelgoedSpeelgoed

In de kids tuin speurtocht moeten de kinderen 10 dingen in de tuin vinden. Een aantal dingen zijn al in de tuin aanwezig (zijn we vanuit gegaan) zoals een takje, een vogel, een steen en een blaadje van een struik of boom.

De andere voorwerpen verstop je zelf. We hebben voorwerpen bedacht die iedereen waarschijnlijk wel in huis heeft. De voorwerpen zijn: een theelepel, een (tennis)bal, een pen, een stukje touw, een penseel of kwast en een lego of duplo blokje.

Als je alles verstop hebt ga je opzoek met het zoekblad. Zodra je iets van het zoekblad gevonden hebt vink je deze aan.

Alles gevonden? Bij ons was de beloning iets lekkers ?. We hebben namelijk nog volop snoep van Sint Maarten ?.

Lijkt het je ook leuk om deze speurtocht te doen?

Je kunt de speurtocht hier downloaden.

Wil je deze speurtocht graag bewaren voor later. Zet ‘m op pinterest ?

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *