Mummie waxinelichthouder

Het is bijna Halloween, ondanks dat wij hier verder niet echt iets met Halloween doen, leek het ons wel leuk om een paar Halloween knutsels te maken, waaronder deze mummie waxinelichthouder. Hier kun je ook zien hoe we een pompen hebben uitgesneden (maar wel een vrolijke)

SpeelgoedSpeelgoed

Voor deze waxinelichthouder heb je niet veel nodig. Een schoon, glazen potje (bijvoorbeeld waar groente in heeft gezeten), lijm, kwastje om de lijm uit te smeren. Drukverband, wiebeloogjes en een led theelichtje.

Hieronder in het korte filmpje zie je hoe wij deze mummie gemaakt hebben.

Heb je al gezien dat je hiernaast je emailadres in kunt vullen en je dan elke maand nieuwe knutsel ideeën in je mailbox ontvangt.

En mocht je het leuk vinden om jouw gemaakte knutselwerken met ons te delen gebruik dan #samenknutselen of tag ons met @samen_knutselen op instagram. of @samenknutselen op facebook.

Deze mummie bewaren ?

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *