Vouwtekening pompoen met heks

Vandaag is het Halloween. Bij Halloween horen pompoenen en heksen, het leek ons leuk om die samen te combineren en dan in een tekening. Maar niet zomaar een tekening, maar een vouwtekening. De heks zit namelijk verstopt in de pompoen. Ben je opzoek naar meer Halloween knutselen, deze vind je hier.

SpeelgoedSpeelgoed

Met een vouwtekening kun je dus iets verstoppen. We hebben deze keer een heks in een pompoen verstopt, maar je kunt natuurlijk ook iets anders in de pompoen tekenen. Wij vinden deze tekeningen in ieder geval super leuk om te maken en zullen binnenkort ook nog andere varianten delen.

Wat heb je nodig

Voor deze vouwtekening heb je nodig een A4 papier, potlood, gum, zwarte stift en kleurpotloden, wasko of stiften als je de tekening wilt inkleuren.

Mocht je geen zin hebben om de tekening zelf te maken, of het lukt niet. Dan kun je hier een versie downloaden en zelf uitprinten. Je moet dan nog wel de tekening zelf vouwen en inkleuren.

Hieronder vind je de video met uitleg, je kunt gezellig met ons mee tekenen.

Wil je deze bewaren op Pinterest ?

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *