Het belevenissenbos in Lelystad

In de meivakantie zijn we naar het belevenissenbos in Lelystad geweest. We vonden het zo leuk dat we er graag een stukje over wilden schrijven hier op samenknutselen.nl

De dag dat wij gingen was Hemelvaartsdag, omdat veel mensen dan vrij zijn en het (gelukkig) ook heerlijk weer was, was het wel druk. Maar het is een groot gebied en het is buiten, dus we merkten verder weinig van de drukte. Je zag het wel duidelijk aan de vele auto’s die ergens een plekje zochten om te parkeren.

De toegang tot het belevenissen bos is gratis. Het wordt allemaal onderhouden door vrijwilligers, heel veel werk, daarom hebben wij wel een donatie gedaan. Dat zo’n cool bos gratis toegankelijk is, is natuurlijk heel fijn en belangrijk dat het kan blijven bestaan. Een donatie kun je makkelijk doen door de QAR code te scannen bij het informatiebord.

Er is zoveel te ontdekken dat we niet eens alles gezien hebben, we moeten dus sowieso nog een keer heen ?. Maar wat we hebben gezien en gedaan was ontzettend leuk. Mooi parcours en speeltoestellen, het water over met een trekvlot, banjeren door de modder, spelen met water en klimmen en klauteren over bomen.

We hadden een picknickkleed mee en een tas vol eten en natuurlijk schone kleren, want vies moet je daar gewoon worden. Naast dat er genoeg ruimte is om je picknickkleed neer te leggen staan er ook picknicktafel waar je gezellig kunt zitten.

Wij hebben een hele leuke dag gehad en vonden het belevenissenbos in Lelystad super tof, dus ben je in de buurt, neem zeker een kijkje.

Voor meer informatie kijk op www.belevenissenbos.nl

Wil je deze blogpost nog een keer teruglezen? Plaats onderstaande afbeelding op pinterest zodat je niet hoeft te zoeken.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *