Samen schilderen (op nummer)

Het is voorjaarsvakantie en helaas is het weer nog niet al te best. Een paar dagen storm en nu steeds regen. Maar we vermaken ons prima. Want naast samen knutselen en tekenen. Zijn we nu ook samen aan het schilderen

En niet zomaar aan het schilderen, maar schilderen op nummer. We zijn bezig met een prachtig doek met bloemen in allemaal verschillende kleuren.

We liggen hier lekker op de grond (we hebben vloer verwarming) en doen zo elk ons stukje.

Voor Fenna extra leerzaam, zo kan ze de getallen nog beter leren.

Tijdens het schilderen lekker kletsen en een muziekje op en zien hoe we steeds dichter bij het eindresultaat komen.

Ons pakket komt van schilderenopnummerwinkel.nl. Daar is zoveel keuze. Ze hebben niet alleen prachtige bloemen schilderijen in het assortiment, maar ook dieren, natuur, steden en beroemdheden. Je kunt zelf je eigen foto uploaden en daar een schilderen op nummer schilderij van laten maken. En er zijn speciale schilderen op nummer doeken voor kinderen. Er is dus ontzettend veel keuze.

Je krijgt naast het voorgedrukte doek (met nummers) uiteraard ook de verf die je nodig hebt in kleine en makkelijk hersluitbare potjes. Daarbij ontvang je nog 3 penselen en het schilderij ook nog gedrukt op papier. Dat is altijd handig als je per ongeluk over een nummertje hebt geschilderd. Op het papier kun je nog even controleren of het goed gaat.

Je hoeft niet precies tussen de lijntjes te schilderen, dat lukt ons sowieso niet altijd als je het vakje maar als richtlijn aanhoudt.

Wij vinden het super leuk om zelf te doen, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te geven.

We schilderen samen nog even verder….

Totdat we helemaal klaar zijn en dit prachtige schilderij samen hebben geschilderd ?.

Bewaren voor later op Pinterest ?.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *