Unbox the world

Wij hebben iets leuks ontdekt en willen dat graag met jullie delen. Het is …… een stukje wereld in een doos. Met de coole naam: unbox the world.

Kantoor en school
Kantoor en school

Ben jij nieuwsgierig naar andere landen? Wil jij meer weten van de landen in de wereld. Is het niet supertof dat jij een stukje wereld thuis bezorgd kan krijgen in een doos.

Alleen de doos uitpakken is al ontzettend leuk. Ontdekken wat er allemaal in de doos is gestopt. Maar eigenlijk begint het feestje na het uitpakken pas echt.

In de doos vind je iets om mee te knutselen, te proeven, te (voor)lezen, te koken of bakken en een souvenirtje. Op de brief in de doos staat precies hoe het werkt en wat je allemaal kunt doen.

Je kunt een proefbox bestellen en daarbij een voorkeur aangeven voor welk land jij graag wilt ontdekken. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen. Je ontvangt dan elke 2 maanden een nieuwe doos thuis met een nieuw land. Als je kiest voor een abonnement ontvang je een mooi reislogboekje waar je onder andere de bijgeleverde stickers in kunt plakken.

Kun jij raden welk land wij thuis gestuurd kregen?

Hieronder zie en lees je wat er allemaal in onze doos zat.

  • Het kinderboekje ‘Met Tommy de wereld rond’ over het land
  • Een recept en ingrediënten om mochi te maken
  • Vouwblaadjes met instructie
  • Heerlijke snoepjes
  • Een souvenirtje wat je zelf nog kan versieren en waarmee je kunt eten
  • 2 ansichtkaarten
  • stickers
  • reislogboekje

Het land wat wij hebben ontdekt is………Japan! We vertellen verder niet teveel zodat jij zelf kunt ontdekken en ervaren hoe leuk het is om een unbox the world te ontvangen. Maar wij zijn enthousiast. Je bent wel eventjes zoet met unbox the world er zit genoeg leuks in om te doen en iets lekkers om te proeven.

Wil jij ook zo’n leuke box thuis bezorgd krijgen. Je kunt nu een proefbox bestellen met 50% korting. Gebruik bij je bestelling code: proefbox50. Je kunt jou proefbox of een abonnement hier bestellen.

Bewaar de blogpost voor later op pinterest ?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *