Chocolade pop it reep

Wij vinden fidget toys heel erg leuk. We maken ze ook graag zelf. Check hier de verschillende fidget toys die we samen al gemaakt hebben.

Op de facebook pagina van lady lemonade zagen we dit lekkere idee van chocolade en een pop it. Dit moesten wij natuurlijk ook proberen. En we kunnen vertellen, het is echt lekker en heel leuk om samen te maken.

Wat heb je nodig?

Een pop it, chocolade repen (wij hebben melk chocolade gebruikt), een steelpan, een schaaltje of kleiner pannetje voor in de steelpan (au bain marie), m&m’s en een pannenlikker.

De werkbeschrijving van lady lemonade vind je hier.

Ons stappenplan vind je hieronder.

Vul de pop it met de m&m’s en smelt de chocolade (au bain marie) in het pannetje.

Vervolgens giet je de chocolade op de met pop it gevulde m&m’s. Verdeel de chocolade helemaal over de pop it, maar laat de chocolade niet over de pop it gaan.

Zet vervolgens de gevulde chocolade pop it in de koelkast. Laat de chocolade goed hard worden (sowieso een uur in de koelkast).

Als de chocolade goed hard is geworden kun je de chocolade uit de pop it halen. Je chocolade pop it reep is klaar, smullen maar ?.

Wil je dit lekkere idee later nog eens terugkijken, bewaar de afbeelding hieronder op pinterest.

Op samen knutselen maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat als jij iets via zo’n affiliate link koopt, wij daar een kleine commissie over ontvangen (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.comHEMA en Hobby max.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *