Kunstles met juf Marit

Toen we in maart even niet naar school mochten door corona ontdekten we juf Marit.

Juf Marit haar grote passie is kunst maken met kinderen. En dat kan juf Marit ook heel erg goed.

Bijna elke middag was er een kunstles van juf Marit te volgen, live op facebook. We hebben veel kunstlessen meegedaan. En mooie creaties gemaakt.

Juf Marit is nu nog steeds af en toe live op haar facebook om kunstles te geven. Dit is vaak in de vakanties. Want juf Marit geeft zelf ook echt kunstles op scholen.

Afgelopen vrijdag (in onze herfstvakantie) zijn we aan de slag gegaan met een aardappel, verf en papier. Super leuk om te doen.

Het leuk aan de kunstlessen van juf Marit is dat je niet alleen zelf creatief aan de slag gaat (samen met nog heel veel anderen) maar dat je ook echt kunstles krijgt. Juf Marit begint elke les met een kunstenaar, eerst vertelt ze iets over deze kunstenaar. Vervolgens gaan we aan de hand van een schilderij of kunstwerk zelf aan de slag. Het is dus een beetje van jezelf en een beetje van een echte kunstenaar.

Wil je meer weten over juf Marit? Hieronder vind je linkjes naar haar website en haar facebookpagina. En volg ook eens een kunstles van juf Marit, erg leerzaam en leuk!

jufmarit.wordpress.com/

www.facebook.com/jufmaritkunstvoorkinderen/

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *